Интересни идеи за красив Великден
В навечерието на Великден ви поднасяме микс от идеи, които да вдъхновят традиционното боядисване на яйцата и подготвянето на празничната ви трапеза.

Празниците са едни от най-приятните дни на годината. Те носят със себе си възможността да си починем, да прекараме качествено време със семейството или просто да избягаме от рутината и сивото ежедневие.

Когато наближи Великден, освен радостта от самия празник, той носи със себе си и еуфорията покрай боядисването на яйцата – традицията, която, стига да искате, може да бъде едно забавно и запомнящо се арт преживяване с приятелите или семейството.

За един още по-невероятен и украсен по ваш вкус Великден сме подготвили няколко идеи за декорация както на яйцата, така и на трапезата:

Яйца с лица

За настроение на трапезата ви насочваме вниманието към интересните рисунки, които ще вдъхнат живот на традиционните великденски яйца. Те могат да са красиви или забавни, семпли или екстравагантни, на човечета или на животни, но при всички случаи – много атрактивни.

3D украса

Подарете си един атрактивен и артистичен Великден, обличайки яйцата в 3D украса. Нужни са ви само въображение, креативност и всичко интересно, което намерите в къщата.

https://www.instagram.com/p/Bwpvj-dnxEp/

https://www.instagram.com/p/BwmawkDnGA8/

https://www.instagram.com/p/BwpNKELAEo9/

С любов към семплото

Ако сте любител на семплото, можете да заложите на един единствен цвят, разнообразявайки с рисунките върху отделните яйца. За възможно най-минималистичен резултат, предлагаме да се спрете на неутрален цвят или липсващ такъв и, разбира се, нежни форми.

Цветна еуфория

В случай, че сте от хората, които гледат на Великден като на шанс да окичат дома си с настроение, то вие вече знаете, как да умело да боравите с всички възможни цветове. На вас единствено бихме препоръчали да изкачите това цветно великденско приключение на следващото ниво прибягвайки до различна украса, като например камъни, мъниста, брокат и други. Все пак, за любителите на екстравагантното, нищо не е прекалено и винаги може повече.

Златната среда

Искате великденската ви трапеза да е едновременно пъстра, но и стилна и семпла? Не сте фен на прекалено крещящите цветове, но искате да стоите настрана и от ‘скучното’? Предлагаме да се спрете на няколко, за предпочитане пастелни, цвята, които си подхождат, и да избегнете екстравагантните декорации. Така великденските ви яйце ще имат елегантен и същевременно весел вид.

След като вече сте подарили съвършения външен вид на вашите яйца е време да се потопим в идеите, които да вдъхновят и вашата великденска трапеза. Ето няколко начина да впечатлите вашите приятели и роднини на празника:

https://www.instagram.com/p/BwqGpC1gMhZ/

https://www.instagram.com/p/BwkSkpwBoQS/

https://www.instagram.com/p/BwpyBfXnS3O/

https://www.instagram.com/p/Bwpk3PiHfId/

 

Мода

Свързани Публикации