Какво е една от наградите “Златен глобус” да те удари по главата?
Joey King може да ни каже от личен опит

https://www.instagram.com/p/B6_GWVuD0Zz/

Дългоочакваните награди “Златен глобус” се състояха и макар от една страна те да задоволиха жаждата ни за вълнуващи истории и кадри от света на звездите, вълнението ни за всички мащабни събития с червен килим, които предстоят, се покачи дори повече.

За щастие, два дни след церемонията, продължаваме да научаваме вълнуващи детайли относно важната вечер, които да ангажират вниманието ни. Последният от тях ни разказва за това, как Patricia Arquette удари Joey King с една от статуетките по главата.

https://www.instagram.com/p/B7AxZqwiS5c/

King бе една от най-интересно облечените дами на 77-мото издание на наградите. С пленителната си рокля, дело на Iris van Herpen, тя умело събра всички погледи, минавайки по червения килим.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Дори по-успешно обаче, тя привлече вниманието ни със забавен инцидент по време на афтър партитата.

Докато се забавлява в емблематичния асансьор на InStyle заедно с тазгодишната носителка на награда “Златен глобус”, Patricia Arquette, красавицата удря главата си в златната й статуетка. Резултатът е симпатична подутина точно над веждата.

https://twitter.com/JoeyKing/status/1214232029081948165?s=20

Макар да изглежда болезнено, Joey се забавлява със случилото се и шеговито отбелязва, че не всеки може да се похвали с това, че Patricia Arquette без да иска го е ударила по главата със Златен глобус. Е, тя пък може.

А видеоклипът заснет тогава ни позволява да разберем точно как:

https://www.instagram.com/p/B69-i0YAqNk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Както виждаме, докато ние ежедневно се удряме в ръбовете на безизвестните маси и шкафове у дома, в света на звездите, дори получаването на подутини е придружено от лукс, блясък и престиж.

Снимки: Instagram, Getty

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации