“Как съхраних себе си” от Албена Тонкин
Бърнаут, панически атаки, депресия, натрапчиви мисли… всички онези болести на 21 век

Албена Тонкин е преживяла всичко това и е успяла да съхрани себе си. В натовареното съвремие, стресовата работа, напрежение, забързано ежедневие всичко се отразява на нас – хората. Най-честите жертви на панически атаки са хора между 30-40 години, с добър социален статус и в повечето случай напрегната професия. Но може да е и всеки друг.

В новата си книга Албена Тонкин разказва своята история и как се е справила с проблемите си. И как отново е станала пълноценния човек, който е била преди:

КАК СЪХРАНИХ СЕБЕ СИ

Върни Живота си обратно!

“Бърнаут, панически атаки, депресия, натрапчиви мисля… има ли как да излезем от омагьосания кръг? За щастие отговорът е ДА! Има как да върнем Живота си обратно!

Ще споделя с теб през какво преминах и как се измъкнах. Ще споделя с теб всичките ми осъзнавания под формата на тактики, които веднага може да приложиш. Защото знам, че всеки ден изживян в някое от тези състояния е буквално казано ужас.

Каня те на едно приключение, каня те да погледнем всичко това с усмивка, да извлечем доброто и ценното за нас! Каня те на едно приключение, в което ще открием любовта към Себе си!

Идваш ли?”

Можете да поръчате книгата тук.

Снимки: Facebook

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации