Камерън Диас стана майка
След пет години брак, Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджи Мадън станаха родители на момиченце

47-годишната Диас е сравнително потайна, когато става дума за личния й живот и напоследък предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Именно затова не сме изненадани, че вместо със снимка, актрисата предпочете да съобщи новините с текст.

https://www.instagram.com/p/B69CqeGgeQX/

Чрез публикация в Instagram Диас и съпруга й Бенджи Мадън изразиха радостта си от раждането на тяхното дете и разкриха името й:

„Честита Нова година от семейство Мадън! Щастливи и благословени сме да започнем новото десетилетие с новината, че вече имаме дъщеричка – Радикс Мадън. Още от първия си миг тя плени сърцата ни и запълни семейството ни.
И докато сме невероятно щастливи да споделим с вас новината, изпитваме силно желание да защитим личното пространство на нашето мъниче. Така че няма да постваме снимки и да разкриваме повече детайли за нея, освен че е много сладка.
От нашето семейство към вашето – изпращаме ви нашата любов и най-добри пожелания за новата година и следващото десетилетие.
Искрено ваши,
Камерън и Бенджи“

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/

Снимки: Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации