Кино, вино и любов
Още не съм попаднала на статуси за снеговалежа в столицата и това малко ме притеснява, може би хората са започнали да си гледат работата…

Сряда е един такъв никакъв ден, защото утре не е събота, не е и петък, абе изобщо средна работа. Ние от Code Fashion обаче, обичаме да превръщаме всеки ден във вдъхновяващ и щастлив и започнахме да си правим планове, как аджеба да прекараме сряда вечер.

Освен че първата работа ще е да нагласим аутфита за утрешните 359 Hip Hop Awards, след това все трябва да хапнем нещо.

Срядата ни ще е alla carbonara, alla bolognese поръсена с пармезан, абе изобщо италианска. Гледаме си клипчетата на Tasty (да не кажем непрестанно, защото може да ни уволнят), но определено доста често. За днешната вечеря си избираме нещо спагетено, al dente и облизващо пръстите от техните вкусни предложения:

И докато заври водата за талиателите е време да си изберем филм. Слава богу, че човечеството е измислило интернета и кабелната телевизия, сигурни сме, че са изобретени именно в някоя подобна студена и мрачна сряда вечер…

Времето навън си е направо за Netflix & Chill и по-скоро за chill. Та Netflix платформата има 3 нови предложения за месец февруари. И понеже досега не са ни разочаровали, можем да пробваме и с трите:

Russian Doll: Описват като го забавен, мрачен и странен, мобе би защото главната героиня не може да “преживее” рождения си ден. Всъщност все умира и го преживява отново и отново.

The Umbrella Academy: Младежи със суперсили и задаващ се Апокалипсис – малко изтъркано, но пък може да му се даде шанс.

High Flying Bird: Определено не е пъряит ни избор, но за феновете на баскетбола, ще е истинска находка.

За щастие или не живеем в страна, в която пиратските филми, са (е, може би не легални), но със сигурност достъпни. Задават се номинации за Оскар и ако не сте изгледали някой от филмите, които определено са си подали заявка за спечелване на престижната статуетка на филмовата академия, то днес е идеалният ден да ги “дръпнете”.

Дори и да не разбирате нищo от музика, фактът че ще гледате Брадли Купър час и половина си струва да си пуснете A Star is Born:

И понеже 2018-та явно беше силна откъм музикални филми (и защото Фреди Меркюри е единствената Кралица), Bohemian Rhapsody е другото ни предложение:

И понеже обожаваме истории за велики жени и понеже още повече обожаваме Сърша Ронан и Марго Роби, Mary, Queen of Scots няма как да не влезе в списъка ни за вечерта.

За финалния завършек на вечерта ви препоръчваме вино и… любов. И от двете, ако не по много, то достатъчно, за да посрещнете четвъртък с усмивка и без главоболие.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации