Код НЕСТАНДАРТНО: Звездите и цветята
Нежността, която говори. Идеите, които вдъхновяват. Емоциите, които се изразяват чрез снимки

Снимките са спомени от моменти. Те запечатват мигове, спират времето и придават лека носталгия по отлетелите дни. Всеизвестно е, че са представителна визитка на всеки човек. Нестандартните снимки, които разкриват идеи са чудесни и не остават незабелязани.

Флоралните мотиви станаха много популярни през последните години. Цветята са нежни, излъчват женственост и независимост. Идеята те да присъстват в снимки е страхотна и много лесна за реализиране.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

В последния си пост в „Инстаграм“ Ким Кардашян представя „силата на цветята“. Тя е облечена в нежни, розови рози, които изглеждат като рокля. Снимката е семпла и може да се пресъздаде в домашни условия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Цветята не липсват и в снимка на Селена Гомес. Използва ги като цветна шапка, която подчертава нежността на чертите на лицето. Нюансите са пастелни, а фонът – черен.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh)

Женската красота е богатство, което трябва да се цени и показва. Кортни Кардашян публикува в профила си „Poosh” снимки, които са насочени към женската аудитория. Една от тях подчертава красотата по нестандартен начин. Розовото цвете замества дрехите и придава копринен завършек на кожата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ариана Гранде вплита цветна феерия от нежност в косата си като диадема. Снимката е ретро и съчетава с себе си уют и комфорт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Giorgadze (@katie.one)

Цветята са нежни, но не колкото притежателите им. Има много начини да се използват, не само за аромат в красива ваза. Експериментирайки с тях, няма как да се сгреши. Разчупените визии са модерни, независими и винаги актуални.

 

 

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации