Майли Сайръс и майка й в провокативен видеоклип
Американската поп певица за пореден път остави многобройните си почитатели без думи, пускайки интересен клип към песента Mother’s Daughter, който е също толкова атрактивен, колкото и провокативен

https://www.instagram.com/p/BzaZVE-pwYc/

Майли Сайръс представи нов видеоклип. Визуализацията е към превърналия се в хит сингъл “Mothers Daughter”, част от новия албум на певицата, носещ заглавието “She Is Coming”.

https://www.instagram.com/p/BzaepnbpsVj/

Чрез песента и видеото към нея Майли застава зад всички жени, които по един или друг начин се чувстват подтиснати от обществото и нормите, които се очаква да спазват. Мисията на този нейн проект е да бъдат преборени стереотипите, наложени над дамите.

https://www.instagram.com/p/BzadTCvpiDa/

Концепцията на видеото е дело на самата Майли и режисьора, Александър Мурс. В него участват инфлуенсъри, модели и артисти със стандартна и нестандартна сексуалност като Aaron Philip, Amazon Ashley, Angelina Duplisea, Casil McArthur, Lacey Baker, Mari Copeny, Melanie Sierra, Paige Fralix, Tydryn Scott и Vendela. Специален гост във видеоклипа е майката на певицата – Тиш Сайръс.

https://www.instagram.com/p/BzahpnBJtal/

“Като чернокожо момиче, приковано в инвалидна количка , което е и с трансексуална ориентация, искам просто добър живот, да не се страхувам и възможността да върша добри дела. Не се определям като активист, просто се боря за правото и свободата да бъда това, което съм”, Аарън Филип. 

https://www.instagram.com/p/BzafkZmJdG-/

 „Понякога се чувствам толкова безпомощна и обезсърчена, защото в света, в който живеем има твърде много несправедливост, дискриминация и омраза … Сега особено с настоящата администрация в САЩ, тази опасност се увеличава десетократно! Въпреки това все още вярвам, че има надежда. Живеем в тъмни времена, но „това също ще мине” и се моля доброто да спечели и да победи тъмнината”, Амазон Ашли.

https://www.instagram.com/p/BzagjlWJSg7/

“Постоянно ме питаха защо си обръснах главата – “толкова беше хубава с дълга коса”. Постоянно ми казваха да не позирам гола, тъй като “това ще навреди на кариерата ми, да се усмихвам повече, за да “не бъда толкова сериозна”. Хората не осъзнават, че всичко, което правя е, защото аз искам. Просто е. Не се страхувам да бъда себе си, а не това, което обществото казва, че трябва да бъда като жена. Не се страхувайте да говорите със собствения си глас и да формирате собствено мнение. Вършете това, които ви прави щастливи и давайте щастие и на другите”, споделя Вендела.   

https://www.instagram.com/p/BzagLwkJvh1/

Ето го и провокативното видео, за което всички говорят:

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации