Меган и Хари срещу Бъкингам: Интервюто с Опра
Си Би Ес излъчи нещо, което вероятно ще се превърне поне в интервюто на годината

Меган Маркъл и Принц Хари разговаряха с Опра Уинфри. До тук добре. Но какво разкриха за съвместния си живот до тук, за сватбата си и защо Меган е мислила за самоубийство?

Ключовите моменти от интервюто са няколко и нито един от тях не поставя Бъкингам и цялото кралско семейство в добра светлина…

Цветът на Арчи

Това е била тема номер едно за кралското семейство по време на бременността на Меган. Колко точно ще е тъмна кожата на наследника на Хари? Расистките нападки очевидно не са били само извън двореца. Цялото кралско семейство е имало притеснения от чернокож наследник. Друго, което спомена Меган е, че е отказана кралската закрила на детето, която се полага по традиция на бебетата в семейството.

Самоубийство

Натискът върху Меган е бил толкова голям, че тя призна със сълзи на очи, че не е искала да продължава да живее. Единствената подкрепа, която е получавала е била от Хари.

Свобода

Принц Хари обясни, че финансирането му от страна на семейството му е спряно и двамата с Меган се справят с пари, наследени от покойната принцеса Даяна. Той сподели още, че е разочарован от баща си Чарлс, който би следвало да знае какво е усещането семейството ти да се обърне срещу теб и познава “болката” – припомняйки си нелеката съдба на майка си Лейди Даяна. Хари натърти, че се е “освободил” от семейството си благодарение на Меган, а Уилям и Чарлс не са имали този късмет и са останали в “капана” на кралския живот.

Сватба преди сватбата

Меган и Хари са сключили тайно брак три дни преди официалната церемония, която бе наблюдавана от цял свят. Те са искали да разменят обетите си насаме и да запазят интимността на момента.

Новото кралско бебе

Меган е бременна и се очаква да роди момиченце. Баткото Арчи скоро ще навърши две годинки.

Как ще отговори кралският дворец на интервюто, остава да разберем… Заглавията в пресата по света са достатъчно красноречиви след предаването: Кралски расизъм, Кралска криза… но и подчертават невероятния кураж на Меган да разкаже за всичко това.

 

 

Снимки: Getty Images

 

 

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации