Мис Слънчев Бряг 2019
Очаквайте ексклузивни кадри от церемонията и интервюта с участничките по Code Fashion TV

Агенция Бок Стар Моделс и хотел Кубан, имат удоволствието да Ви поканят на церемонията по награждаването на “Мис Слънчев Бряг 2019”. Спектакълът ще се проведе на 9 август /ПЕТЪК/ в хотелски к-с Кубан – Vice City, Слънчев бряг.
Начало: 20:30 часа
Дрескод: ОФИЦИАЛЕН
Конкурса за най-красивите представителки на Южното черноморие ще премине в три части. В официалния тур ще бъдат представени ефирните тоалети на дизайнер Стоян Радичев. За елегантния откриващ тур ще се погрижи модна къща “Ариес Уникат” начело с дизайнер Светла Димитрова, а в най-кокетната част, гостите ще имат възможност да видят претендентките за титлата в бански облекла “Sugarfree”. За дефилето по време на цялостния ревю-сектакъл участничките ще са обути в марката “Passion Shoes”, а за завършената бляскава визия на претендентките ще отговаря екипа коафьори и гримьори на “V. A. Glamour” – Вероника Стефанова. Хотелски к-с Кубан ще се погрижи за комфорта по време на престоя на всички участнички с помещения за отмора и уютен плажен кът. Специален гост-изпълнител ще бъде “Човекът глас” – Краси Аврамов. Модерни ритми с Цвети Радойчева и танцувален състав “Настроение” ще приповдигат духа на събитието.


Новата “Мис Слънчев Бряг” ще бъде наградена с корона инкрустирана с диаманти директно от центарала на Мис Свят – Лондон. А тя и нейните подгластнички ще спечелят директно право на участие в националния конкурс на Мис Свят и Мис Вселена — “Мис България Свят 2019” през месец септември в столицата.
Водещ на събитието ще бъдат познатия тв. водещ Пеьо Филипов и Мис България Гариела Василева.

Конкурсът “Мис Слънчев Бряг” е част от регионалните конкурси на Мис България Свят & Мис България Вселена 2019. Конкурсът се организира от Мис България Свят Венета Кръстева и агенция Бок Стар Моделс. С любезното съдействие на: Телевизия Скат, Code Fashion Tv, в-к България Днес, в-к Монтор, в-к Телеграф, в-к Жълт Труд, в-к Уикенд и Хайлайф. Събитието ще може да се наблюдава на живо във фейсбук страницата Хайлайв.

Събития

Свързани
Публикации