Моден полет с Balmain Fall/Winter 2021
След като Оливие Рустейн завладя водите на Сена, дойде време да покори и небето на Франция

Летище Шарл де Гол предостави на Balmain един от хангарите си, за ревюто на колекция есен-зима 2021.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

За начало моделите дефилираха, излизайки от самолета и разхождайки се по крилото на една от машините на Air France 777. След това завладяха цялата летищна площадка, хангара и накрая излетяха до луната.

Пътешествие, wanderlust, странстване – така можем да опишем новата колекция на Balmain. В ревюто бяха представени и дамските и мъжките модели за новия сезон, като типично за тях бе милитари стилът, удобните кройки и пилотските аксесоари.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Каки, зелено, черно, червено, но и много блясък – дрехите са функционални, с рамити полови граници. Обувките са удобни – кубинки, боти и ботуши, вдъхновени от пилотските униформи, както и семпли токчета, удобни като за стюардеса. Сака и кожени пилотски якета “вървяха” редом до бляскави плетива с асиметрични кройки и дълбоки цепки.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Аксесоарите са…Уау. Чантите са обемни и мултифункционални, куфари са превърнати в раници, джобове и допълнителни чантички за чантите. Обеците са обемни, бижутата в злато, а очилата впечатляващи, макси, леко футуристични. Е, все пак отлитаме до Луната, нали?

А чантата тип хартиено самолетче е…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Оливие Рустейн казва за колекцията си: „Не знам къде отиваме, но знам, че отиваме някъде. Въпросът не е в дестинацията, а в пътуването, заминаването, бягството. Трябва да вървим напред, да мечтаем на богати, да останем оптимисти…”

Видеото е дело на Valentin Petit.

Пътешествията ни липсват! Благодарим ти Оливие, за този моден полет!

 

Снимки: BALMAIN

 

Мода

Свързани Публикации