Модните колаборации за милиони
Модата не спира да ни изненадва и именно в това се крие нейното очарование

Като всяка друга индустрия в света, така и в модната бтката за първото място е ожесточена. И докато някои брандове винаги ще се мразят, то други могат да се похвалят с дипломация. Че даже и колаборация. Защото какво по-добро от това два мега бранда да се коалират и да създадат продукт, по който всички да полудеят?

Нищо.

Новият век, който вече 21 години е тук, успя да ни впечатли с няколко уау колаборации, които накараха всички потребители на модата да се “шашнат” и разбира се да искат от всичко по много.

Gucci и The North Face

Спортните outdoor облекла на The North Face и кичозният ултра шик на Gucci изглеждаха като нещо несъвместимо, но в края на 2020, която беше под знака на #stayhome и беше лукс да бъдеш навън, колаборацията бе точно на мястото си.

Dior X Nike

Класиката на Dior, която така и не успяваше да покори във власта си tik tok децата, намери начин да стигне до сърцата на Z поколението. Dior x Nike Air Jordan1 sneakers се разпродадоха за минути и то на цена над $2 000 в средата на 2020.

Louis Vuitton X Supreme

През 2017 двата модни гиганта буквално превъртяха играта. Supreme и тяхната млада и непокорна street аудитория се сблъска с луксозния и изтънчен свят на френската мода и Louis Vuitton.

Versace и H&M

Луксът на Versace достигна до обикновения човек през 2011, благодарение на H&M.

Dolce&Gabbana и Smeg

Висшата италианска мода и кухненските уреди никога не са имали по-вълнуваща любовна авантюра. И най-еманципираната феминистка ще се завре в кухнята, ако е обурудвана с тези уреди и ще върти мусака 24/7. Че даже и мъж ще си вземе, за да има кой да яде.

Сицилианското изкуствно, класиката и ретро духът се сляха с модерните технологии и родиха истинско изкуство.

 

Снимки: Dolce&Gabbana и Smeg / Versace и H&M / Louis Vuitton X Supreme / Dior X Nike / Gucci и The North Face

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации