Най-новият румсървис включва хубаво шампанско и … сладки кученца
Обичате лукса? Обичате малки сладки кученца? Предлагаме ви и двете и то – поднесени с шампанско и вкусни италиански закуски

Мечтите се сбъдват и доказателството за това е една от услугите, които Kimpton Hotel Monaco предлага. Тя включва не просто хубаво шампанско, но и очарователни кученца.

По случай деня на кучето, този изключително луксозен хотелпредлага на гостите, настанени в луксозните стаи, единствената по рода си услуга. Тя включва едночасово частно кучешко парти с от шест до 10 четириноги, пенливо вино и италиански закуски, доставени в стаята ви.

Освен всичко, там ще има и  експерт по кучетата, който ще ви помогне да си изкарате незабравимо и ще е насреща, за да отговори на всичките ви въпроси относно здравето и грижите за кученцата. Също така, тези, които проявяват интерес, могат и да осиновят всяко едно от пухкавите приятелчета, които присъстват на събитието.

https://www.instagram.com/p/B0ZBaTGnDE0/?utm_source=ig_embed

Наречен „Puppy and Prosecco“ този специален пакет ще се предлага само в периода между от 23 до 26 август и е включен в цената за престоя в луксозната стая, която ще ви струва „скромните“ 1262 долара на вечер.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации