Най-популярните и обичани братя и сестри
Впускаме се в света на спорта, модата, киното, Инстаграм звездите и на кралските особи, за да отличим едни от любимите ни братя и сестри, които си делят мястото под светлините на прожекторите

Penelope Cruz и Monica Cruz | Photo by Charley Gallay/Getty Images

От кино до спорт, различните сфери и индустрии могат да се похвалят с редица интересни знаменитости, на които света се възхищава. Някои от най-обичаните световни звезди обаче, вървят по пътя на славата ръка за ръка със своя брат или пък сестра, а това доста често ги прави още по-атрактивни за публиката. Все пак какво по-хубаво от това да видим няколко члена на едно семейство да крачат заедно напред към успеха.

Nicole Kidman и Antonia Kidman | Photo by Vince Bucci/Getty Images

Да, когато става дума за знаменитости, известните семейства несъмнено са ни слабост. Именно затова днес се впускаме в няколко различни сфери и индустрии, за да разгледаме едни от най-вълнуващите световноизвестни братя и сестри, които си споделят светлините на прожекторите:

Cards B и Hennessy Carolina | Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for NARAS

В кинито:

Братята Хемсуърт

Лука, Крис и Лиъм са едни от популярните и най-привлекателните братя. Освен по неустоимия си външен вид, австралийските братя си приличат и по любовта към сърфа и уменията в актьорското майсторство. Както са споделяли в интервюта, те винаги са се конкурирали, като нормални братя, но и са се подркрепяли във всяко начинание, като едно истинско семейство.

Photo by Albert L. Ortega/Getty Images

В сферата на модния дизайн:

Мери-Кейт и Ашли Олсън

Може би всички помним сладураните Мери-Кейт и Ашли Олсън, които се превърнаха в звезди още като деца с участието си в редица филми от 80-те и 90-те. Започвайки кариерата си едва на 9 месеца в сериала “ Пълна къща“, те се развиват успешно в най-различни сфери, а едно от последните им начинания е модният дизайн.
През 2006 Мери-Кейт и Ашли обединиха сили, за да вдъхнат живот на съвместния им моден бранд. Носещ името “The Row”, лейбълът радва любителите на модата и до днес и се слави със завиден успех.

Photo by Evan Agostini/Getty Images for CFDA

В музикалната индустрия:

Братята Джонас

Още в началото на този век, Кевин, Джо и Ник се сдобиха с изключителна популярност и си извоюваха редица титли и награди. Всичките си успехи те постигат заедно до настъпването на 2013, когато една от най-обичаните тийнейджърски групи за онова време официално прекъсва съвместната си работа. Седем години по-късно обаче, те са отново заедно и в центъра на вниманието, този път – придружени от техните съпруги, наричани “сестрите Джонас”.

https://www.instagram.com/p/B6zEYewnkjv/

На модният подиум:

Сестрите Хадид

Бела и Джиджи Хадид са едни от най-търсените и обичаните модели на нашето време. Техните лица сияят на кориците на най-големите списание, походките им красят дефилетата на едни от най-прочутите модни къщи, а имената им са сред най-споменаваните в индустрията.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business Of Fashion

Из света на кралските особи:

Хари и Уилям

Холивудските звезди несъмнено са сред най-вълнуващите личности. Със също толкова голямо удоволствие обаче, следим и живота на британското кралско семейство. Новините около тях са изключително вълнуващи, особено, когато включват информация за Уилям, Хари и техните прекрасни съпруги – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Ежедневно двете двойки са сред сензациите в пресата, а техни снимки непрестанно заливат социалните ни медии, особено сега, когато сме в разгара на огромната кралска драма.

Photo by Stephen Pond/Getty Images

В спорта:

Братята Кличко

Едни от любимите ни братя в света на спорта са най-добрите боксьори на своето време – неколкократните световни шампиони Виталий и Владимир Кличко. Макар вече да са отстъпили от ринга, за украинските братя и техните успехи несъмнено ще се говори години наред.

Photo by Andreas Rentz/Getty Images

В риалити телевизията

Сестрите Кардашиян-Дженър

Завършваме звездния списък с може би най-известното семейство в наше време, а именно това, което обединява двете фамилии Кардашиян и Дженър.
Сдобили се с изумителна популярност благодарение на риалити предаването “Keeping up with the Kardashians”, сестрите Кардашиян – Ким, Клоуи и Кортни, както и техните полусестри Кендал и Кайли Дженър, са сред най-популярните личности в света и най-следваните потребители в Инстаграм. Ежедневно всички те ни държат в течение с бляскавия им живот, изпълнен с лукс, провокативност и скандали.

https://www.instagram.com/p/B6jUSfNBPe6/

Снимки: Getty, Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации