Най-страхотният подарък, който Ryan Reynolds е получавал от Blake Lively
С вълнение и интерес надникаваме в живота на Ryan и Blake, за да научим отговора на въпроса “Кой е най-невероятният подарък, който Blake е купувала за своя любим?

https://www.instagram.com/p/BmO7-q1jzxv/

Една от най-очарователните холивудски двойки, Ryan Reynolds и Blake Lively, отново ни радва с интересна информация оносно съвместния им живот. Това, което разбрахме наскоро, е, че Blake знае как умело да покаже колко много обича съпруга си и колко добре го познава, поднасяйки му добре обмислен и изключително мил подарък.

Това стана ясно от публикацията на Reynolds в Instagram, на която се вижда красива картина, дело на Danny Galieote. Освен че е изключително майсторски направена и изпипана до последния детайл, тя изобразява и родния дом на актьора, неговата първа работа и идола му, John Candy.

“Първата ми работа беше да доставям вестници за Vancouver Sun. Къщата от картината е домът от моето детство. Братята ми и аз прекарахме години в опити да се убием един на друг на точно тази морава. Из картината има и много „великденски яйца“, включително моя идол, John Candy, на първата страница на вестника. Къщата вече я няма, но все още съществува в главата ми. Това произведение на изкуството е най-големият подарък, който съпругата ми ми е подарявала някога. То е дело на @dannygalieote. Ако някога има пожар, това е първото нещо, което ще грабна. Ще се върна за Blake.”

https://www.instagram.com/p/B1KdQPoBj6J/?utm_source=ig_embed

А кой ли е най-невероятният подарък, който Blake е получавала от своя съпруг?

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации