На едва една годинка Stormi Webster покори първата си корица на голямо списание
Дъщеричката на Kylie Jenner доказа, че никога не е твърде рано да блеснеш на корицата на световноизвестно списание

При някои хора отнема години преди да видят облика си на корицата на голямо списание, а при други – това така и не се случва. За Stormi Webster, обаче, която е под светлините на прожекторите от деня на раждането си, корицата на Harper’s Bazaar Arabia е просто допълнение към звездното й резюме.

https://www.instagram.com/p/Br1os6vnqaR/

На снимка в социалните мрежи, виждаме как чаровната дъщеря на Insta кралицата Kylie Jenner позира заедно със своите майка и баба. Досущ като двете звезди, които имат дългогодишен опит пред обектива, Stormi перфектно се вписва в образа на модел.

https://www.instagram.com/p/BzYbzDQH5m4/?utm_source=ig_embed

В интервю за Harper’s Bazaar Arabia представителките на две поколения Jenner, Kylie и Kris, разказват за това да си майка и пример за подражание.

“Когато станах майка, перспективата ми за живота коренно се промени, както и начинът, по който гледам на моята собствена майка и на всички неща, които е правила за мен. Сега вече мога да разбера това, което тя чувства към мен, начина, по който ме обича, и колко силна е нейната любов към всичките й деца, заради това колко съм обсебена от Stormi самата аз.“
Kylie Jenner

https://www.instagram.com/p/BzYwI-Jntay/

“Смятам, че съм се научила как да се отдръпна, когато имам нужда.Обичам феновете ми и с тях имаме много силна връзка.Обичам да споделям и вдъхновявам и да допускам хора в живота си. Чувствам, че несъмнено съм създадена за това, което правя. Но със сигурност има моменти, когато се чувствам стресирана. Тогава си взимам седмица почивка и прекарвам повече време със Stormi, или пък когато ми е напрегнато, обичам да пътувам.”
Kylie Jenner

https://www.instagram.com/p/BzYusmGnmVV/

“Осъзнавам колко много млади жени искат да ми подражават и че трябва да мисля за всичко, което качвам в интернет или за това, какъв пример искам да бъда за дъщеря ми. Особено сега, когато имам нея, мисля за това много повече.“
Kylie Jenner

https://www.instagram.com/p/BzYbPnBH3Lw/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации