На една скорост с модата: MINI от М КАР София
Когато стилът пристига на четири колела и мощен двигател 

В света на MINI трябва само да изберете цвят и брой врати и да се впуснете в едно авантюристично модно пътешествие, което може да ви отведе навсякъде.

М КАР София е официален дилър на бижуто на четири колела, наречено MINI. Ние, от Code Fashion, имахме удоволствието да се повозим из страната с тази съвършена модна находка и ви обещаваме, че ще се влюбите, също като нас, веднъж седнали зад волана. И не се заблуждавайте, че е само за жени, звездните дами от Code Fashion едва успяха да се доберат до ключовете от господата в екипа.

MINI пристига в няколко варианта и в още толкова цвята – MINI 3 врати, MINI 5 врати, MINI CABRIO, MINI CLUBMAN, MINI COUNTRYMAN, JOHN COOPER WORKS. Компактни, модерни, комфортни от една страна, автомобилите на MINI са бързи, мощни и високотехнологични от друга. При MINI няма нужда да се откажете от едно удобство за сметка на друго. Те си имат всичко.

В багажника можете да поберете целия багаж за морето, всички модни находки от магазините, а на задната седалка да съберете най-яката компания, с която да създадете летни спомени.

Турбомощен или електрически, класически или дизайнерски завършен по твой вкус, М КАР София предлагат съвършения модел MINI за всеки любител на модерното и стилно изживяване на пътя.

А какво се случи по време на нашите модни пътешествия, ще разберете във видеата ни:

Така, ако тази вечер си гост на най-якото парти за сезона и не знаеш какво да облечеш, с какъв цвят MINI ще пристигнеш?

 

 

Снимки: www.mcarsofia.mini.bg

Мода

Свързани Публикации