На специална церемония бяха наградени 18 вдъхновяващи жени (видео)
Състоя се церемонията по отличаването на 18-те вдъхновяващи жени, като част от проекта „Вдъхновителките“. За да връчат награди, на сцената на “Перото” се качиха известни личности като водещия Ники Кънчев, сценариста Георги Иванов, главния редактор на в. “168 часа” и сп. “Космос”, Слави Ангелов, и много други.

„Вдъхновителките“ е кампания на „24 часа“ и MILA.BG, която стартира преди половин година. Нейната мисия е да намери най-вдъхновяващите български жени и да помогне техните истории да достигнат повече хора.

Така наречените „вдъхновителки“ са номинирани в три различни категории: „Кариерно развитие“, „Личностно развитие и креативност“ и “Жени в полза на обществото“. Както самите дами, техните истории са различни, но еднакво впечатляващи, а за всяка от тях можете да прочетете тук.

https://www.facebook.com/24chasa/videos/1239277509572166/

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации