Никол Шерцингер – нашето фитнес вдъхновение
Ако добрата физическа форма е в списъка ви с новогодишни желания, но имате нужда от правилната мотивация, новата звездна двойка е насреща

Откакто научихме за връзката на Никол Шерцингер и Том Евънс, с интерес следим социалните медии и на двамата с надежда за нови кадри и детайли от живота им като двойка. Днес чакането ни бе оправдано.

https://www.instagram.com/p/B7PEkkxBQ-Z/

Преди броени часове в профила на Никол в Инстаграм блесна вълнуващ кадър, на който виждаме новата любима двойка. Освен с това, колко добре изглеждат заедно обаче, двамата ни впечатлиха и със страхотните си, стегнати тела.

И в случай че тази красива гледка не е достатъчна, за да ви се прииска да се втурнете към фитнеса, Никол Шерцингер е насреща с мотивиращо послание:

“Единствената лоша тренировка е тази, която не се е състояла.
Ново десетилетие, нова седмица, нов начин на мислене, безброй възможности!”

https://www.instagram.com/p/B7UcubBhmpq/

Както се очакваше, за кратко време снимката събра близо 200 хиляди харесвания и множество коментари, някои от които на популярни личности. Оказва се, че всички са не само впечатлени от фигурата и на двамата, но и мотивирани да започнат да работят върху себе си.

“Ето ТОВА е мотивация.”
“Изглеждате страхотно! Трябва да започна да тренирам…”
“Това е мотивацията, от която се нуждаем.”
“Цел за новата година: тялото на Никол”

Изпълнителката неведнъж е споделяла снимки и видеа от фитнес залата, демонстрирайки, че зад ослепителната й визия се крият и много тренировки. Изглежда, че и тази година, една от целите на Никол е да изглежда и да се чувства възможно най-добре.

След последната й публикация, смело можем да кажем, че до момента се справя повече от блестящо и че с Том са не само новата, интересна звездна двойка, но и новото ни фитнес вдъхновение.

https://www.instagram.com/p/B3n5l_ZDMeH/

https://www.instagram.com/p/B7RvXdUBKrg/

А вие впуснахте ли се вече в новогодишните си обещания?

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации