Ноемврийският Vogue, Rihanna и поредният й исторически момент
Покорявайки корицата на американския Vogue за шести път, Rihanna отново вписа името си в модната история. В интервю за ноемврийския брой тя обсъжда предстоящия й албум, нейния щастлив любовен живот и безумно успешния й моден бранд.

Преди броени часове американското издание на модната библия ни представи своя ноемврийски брой. Той предизвика изключителен интерес, защото на корицата сияе не кой да е, а несравнимата Rihanna.

https://www.instagram.com/p/B3Zjky5nL3x/

Изпълнителката, актриса, дизайнер, бизнесдама и идол на множество хора застана пред обектива на Ethan James Green облечена в собствен дизайн от Fenty. С тази неустоима визия тя вписа името си в модната история като единствената чернокожа с цели шест самостоятелни корици на американския Vogue.

Перфектният завършек постави и интервюто, в което Rihanna обсъжда дългоочаквания й албум “R9”. Изпълнителката не посочи конкретна дата, но пък ни увери, че въпреки всички свои начинания, тя никога няма да спре да прави и музика.

„Аз дизайнерът, аз жената, която създава грим и бельо – всичко започна от музиката. Да прекратя това, би означавало да прекъсна комуникацията си. Всички тези други неща процъфтяват върху тази основа. “

За радост на многобройните фенове на Riri, които копнеят да научат повече за потайния й личен живот, тя разкрива и че е в сериозна връзка от доста време:

“Върви изключително добре. Много съм щастлива.”

https://www.instagram.com/p/B3ZoOwwHK4z/

След като умело гравира името си в музикалната история, разтърси козметичната индустрия и сътвори няколко изключително успешни колекции, жената с много таланти вдъхна живот и на свой собствен бранд. За краткото време през което съществува, Fenty си спечели одобрението на множество хора по света и доказа дизайнерските способности на Riri. Междувременно, съвсем наскоро модното шоу, с което Rihanna постави Victoria’s Secret Fashion Show в малкия си джоб, успя изцяло да преобърне представите ни за модната индустрия.

Говорейки на тема Fenty в интервюто за модната библия, Rihanna ни развълнува дори повече, подчертавайки важността за нея да остане вярна на себе си и изпъквайки с интересното си дизайнерско мислене:

“Не съм лицето на моя бранд, но съм музата и моето ДНК трябва да бъде прекарано през него. Не бих искала някой да влезе в сайта ми и да си каже Rihanna никога не би облякла това.”

https://www.instagram.com/p/B3Z9Z64nokX/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации