Общото между тоалетите на звездите по време на SAG Awards 2020
Мода, знаменитости и срещата на Дженифър Анистън и Брад Пит, за която всички говорят

Броени дни преди да се състои дългоочакваната церемония по връчването на наградите Оскар, се насладихме на вълнуващите SAG Awards 2020. Събитието събра на едно място множество любими актьори и отличи някои от тях за работата им през изминалите месеци. Сензацията на вечерта обаче, несъмнено бяха Дженифър Анистън и Брад Пит.

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Тазгодишното издание на наградите SAG се превърна във вечерта на бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит, които си тръгнаха от церемонията със собствени награди за едни от последните им проекти. Макар отличията на актьорите да бяха достатъчен повод за радост за почитателите им, онова, което всъщност предизвика бум в интернет пространството, бе тяхната среща.

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner

От кадрите уловили очарователния момент на Анистън и Пит, виждаме мили погледи и докосвания, които неизбежно поставиха началото на безброй теории, че двамата ще се съберат… ако, разбира се, все още не са го направили.

Въпреки че Дженифър Анистън и Брад Пит несъмнено бяха кулминацията на вечерта, ние съумяхме да отместим поглед от тях за момент, за да разгледаме визиите, в които блеснаха гостите на събитието.

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Както при всяко друго мащабно мероприятие и този път се нагледахме на разнообразие от семпли тоалети и екстравагантни дизайни, както и успешни и не толкова успешни опити на звездите да впечатлят с визия. Същевременно, разхождайки се из цветната и бляскава градина от модни творения, забелязахме и повтарящ се акцент в облеклата на много от знаменитостите по червения килим.

Досущ като при наградите Critics’ Choice Awards 2020, и този път много от известните дами бяха заложили на деколте, което е толкова дълбоко, че кара всяка нормална блуза да ви се струва като поло. Повтарящата се тенденция, която ни направи впечатление този път обаче, бяха акцентите с панделки.

Photo by Leon Bennett/Getty Images

Панделките бяха сред най-нашумелите тенденции през 2019-та. Виждахме ги често в различни части от дадена визия – като елемент към дрехите, акцент при обувките и дори трансформирани в аксесоари за глава.

Ето че и през 2020 панделниките умело си проправят път към червения килим във визиите на няколко популярни дами.

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Photo by Leon Bennett/Getty Images

Докато някои от тях бяха заложили на нежен детайл към сравнително семплия си тоалет:

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

при други панделките бяха основен акцент в облеклото, който е трудно да остане незабелязан.

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Безспорно обаче, всеки от тоалетите привлече вниманието ни с различни цветове и форми, демонстрирайки множеството начини, по които този закачлив елемент може да бъде приложен във визията ни.

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Е, успяхме ли да отвлечем вниманието ви от Дженифър Анистън и Брад Пит? Или все още си представяте какъв би бил живота ако една от любимите ни звездни двойки никога не бе стигала до раздяла…

https://www.instagram.com/p/B7hqKAYhDn9/

Снимки: Getty

Мода

Свързани Публикации