Онлайн магазин zooplus – всичко за домашния любимец на едно място

Да се погрижите за домашния любимец вече може да е едновременно лесно, удобно, изгодно и качествено, благодарение на онлайн магазин zooplus

“Вие обожавате своите домашни любимци повече от всичко и не минава и ден, в който да не полагате старание за комфорта и благосъстоянието им? За нас няма по-важна задача от тази, да изпълняваме Вашите желания, а също и тези, на Вашия любимец – и така вече 20 години!”

– zooplus

Онлайн магазин zooplus предлага различни видове лакомства, храни и хранителни добавки, сред които и такива подходящи за диетата на вашия домашен любимец. Всички продукти са създадени, за да осигурят на животното основата за добро здраве и балансирано и пълноценно хранене, като същевременно му доставят истинско удоволствие с несравнимия си вкус.

Освен качествени храни и лакомства, в zooplus ще откриете и всичко за пълноценните занимания на любимото ви животно. От основните принадлежности, като легълца и купички, до интересни и забавни играчки, на разположение на клиентите е богато разнообразие от вълнуващи аксесоари за всички нужди на домашния любимец, независимо от неговата възраст, с помощта на които ще можете да го транспортирате, обучавате, тренирате или просто зарадвате.

“Без значение дали е с крила или с лапи – никои потребности не са толкова важни за нас, както тези, на Вашето домашно животно. И тъй като ние от собствен опит знаем, колко изтощително може да бъде търсенето на подходящата храна и правилните принадлежности или играчки за нашите четирикраки приятели, ние Ви предоставяме всичко, от което любимецът Ви се нуждае, и то съвсем удобно – до Вашата входна врата.”

– zooplus

В сайта на zooplus ще намерите и селекция от ексклузивни марки за кучетата, котките, малките животни, фретките, декоративните птички и дивите птици, предлагащи висококачествени храни и снаксове, които са както вкусни, така и здравословни – без соя, захар, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Сред предложенията е и подходящата за всяка котка постелка за тоалетна.

“За да предложим на Вашия любимец оптималната за него храна, всеки наш продукт се приготвя по твърдо установена рецепта и благодарение на своята комбинация от хранителни вещества перфектно посреща нуждите на Вашето животно, при това без употребата на каквито и да било добавки. Това е гарантирано от нашия екип за разработване на продукти, съставен от ветеринарни лекари и специалисти по храненето.”

– zooplus

Знаехте ли, че …

  • над 600 сътрудници на zooplus в 13 града ежедневно се грижат за задоволяването на потребностите на клиентите
  • почти на всеки етаж от сградата на централата на zooplus в Мюнхен има сладки офис-кучета, които правят деня на служителите по-хубав
  • в zooplus работят хора от над 60 различни националности

Едно от най-големите предимства при zooplus е и фактът, че можете да се погрижите за своя домашен любимец онлайн, без излишни усилия и без да ви се налага, да правите компромис с качеството и всичко това – в уюта на собствения дом.

“Без значение дали става дума за големи пакети с храна, постелка за котешка тоалетна, сено и дори клетки – за нас не съществуват пречки пред това да Ви осигурим максимално удобство при доставката. С нас Вие можете да забравите за мъкненето на досадните тежки пакети с покупки от магазина и без никакви компромиси с качеството да се грижите за своя любимец!”

– zooplus

Междувременно, клиентите на zooplus могат да се насладят и на безплатна доставка за поръчки над 79лв., както и да събират точки и да спестяват пари по най-различни начини, чрез специалната бонусна програма.

Следете интересните видеа на zooplus в официалния им YouTube канал, забавлявайте с развлекателните им публикации във Facebook и си набавете подробна и полезна информация на zooplus.bg

Снимки: Unsplash, zooplus.bg

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.