Остават 24 часа до 7-те годишни 359 Hip Hop Awards
Билетите за 7-те 359 Hip Hop Awards са SOLD OUT! Последните 50 билета в мрежата на Eventim бяха вашия шанс да присъствате на музикалните награди на 359. Поради огромния интерес към 359 Hip Hop Awards, за трета поредна година повече от седмица преди събитието всички VIP и обикновени билети са разпродадени

В неделя на  3.02, точно в 0:00 приключи  гласуването на 7-те 359 Hip Hop Awards. Всички победители ще си тръгнат, освен със статуетки и със страхотни награди от спонсорите на събитието. За първи път в историята на наградите, в една категория ще бъдат излъчени двама победители, с абсолютно равен брой класове. Но затова ще разберете, ако дойдете да купонясвате с нас. На 7.02 организаторите ще обявят и кога можете да гледате цялата церемония на 359 Hip Hop Awards 2019 по Vivacom Arena.

На 7.02 (четвъртък) от 20.00 часа зала EFE на х-л Маринела ще събере хип-хоп аудиторията у нас, представители на мейнстрийм и ъндърграунд сцената , и ще награди победители в над 15 категории. 100 Kila, NDOE, Dim4ou, Venzy, Murda Boyz, Боби Ваклинов, Angell, DJ GEORGE, BiterZzz Twerk, Реми Тоин, Academy360 crew ще се качат на сцената, за да се погрижат за доброто настроение на публиката.

Носителят на титлата “Най-добър рапър” за 2017 Dim4ou и съпругата му Веси ще бъдат водещи на 7-мите музикални награди на 359. Те ще блестят на сцената в модели на дизайнера Antony Langountin. Атрактивните фейсконтроли на Code Fashion TV ще бъдат на червения килим, за да вземат ексклузивни интервюта от гостите и победителите, и ще следят за спазването на дрескода.

След като се снимат и веселят с любимите си изпълнители, купонът за феновете ще продължи след 00.00 часа сьафтър парти в клyб EXE до сутринта, където ще забие NDOE.

За класните напитки ще се погрижат от MH Wines и бляскавите Cloudem, Coca-Cola, Jägermeister и Red Bull. Генерални партньори на събитието са: Hotel Marinela, бутикови парфюми Martinez, Vivacom Arena, наградите се подкрепят и от JTI, българският спортен бранд Flair, BG Security, Bonanza Бачорски.

Очакваме Ви!

Събития

Свързани
Публикации