Перфектната десетка от Christian Of Roma за SFW AW 19/ 20

На 17-и септември стартира престижния моден форум SFW. За седми пореден сезон лидерът в индустрията на красотата Christian Of Roma е партньор на родната модната седмица

Прецизност, вдъхновение и качествени продукти са запазените марки на компанията. Бекстейджът отново е поверен в ръцете на Александър Филипов и неговия екип от Alfaparf Bulgaria. Николай Кацаров, Методи Малешевски, Христина Мирчева, Памела Петкова, Василена Ангелова, Оля Николова, Цветелина Иванова, Маритяна Господинова и чаровната Милена Кльонтова ще превърнат косите на моделите,  които ще дефилират в четирите дни на изцяло обновената  сцена, в истински шедьоври.

Водещата италианска марка Alfaparf Milano партнира на престижната Milano Fashion Week години наред, а българският тим неуморно влага знания, криейтив и фризьорски умения в подготовката на прическите, които гости и публика ще видят по време на атрактивните ревюта. В координация с творческия директор на SFW Антон Узунов, те ще представят водещите тенденции в колористиката и стилизирането на косата. Най-добрите дизайнери от цяла България, висша мода от страната и света, нови и установени имена в модната индустрия ще се качат на подиума на SFW, за да сверят часовника ни с тенденциите за есен/зима 19/20. SFW ще се проведе от 17-и до 20-и септември в столичната зала EFE на хотел Маринела, а десетимата стилисти на лидера в продуктите за коса в България всеки ден ще се грижат отново за безупречната визия на моделите.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.