Перфектно гримирани с Gina Shkeda

Искате да доразвиете способностите си в гримирането? Или имате нужда от нови идеи? Или пък се чувствате все едно уменията ви в тази област са равни на кошмара на всеки професионален гримьор? Няма проблем, Gina Shkeda е насреща.

https://www.instagram.com/p/Bn3_ORwBWwo/

Едва на 23, красивата канадка може да се похвали с над 677 хиляди последователи в YouTube и 854 хиляди в Instagram. Вече повече от шест години, нейните снимки и видеа обикалят интернет пространството, вдъхновявайки момичетата по света. От ежедневен до вечерен грим – тя ни подсигурява със страхотни идеи по вкуса на всеки.

https://www.instagram.com/p/BZwwjUHjWZA/

Талантът и външният вид, обаче, не са единственото, с което младата влогърка ни впечатлява. Преди време тя събра погледите на всички със свое изказване в Twitter. Там почитателка на Gina бе споделила нейна снимка с текст:

„Ако можех да се събудя красива колкото @GinaShkeda, щях да съм най-щастливото момиче на света #naturalbeauty”.

В отговор, самата Gina Shkeda бе написала:

„Момиче, имам микроблейдинг на веждите, изкуствени удължители за мигли и инжекции в устните – аз дори не изглеждам така.. ти си безупречна!“

С тази своя откровеност, ютубърката остави много от нас във възторг.

В случай, че се нуждаете от идеи за грим и туториали за направата на такъв, вече знаете, къде да ги намерите. Уверяваме ви, че няма да останете разочаровани.

https://www.instagram.com/p/BhMdFVxDQre/

https://www.instagram.com/p/BZ-QUCJDzYg/

https://www.instagram.com/p/BSzGC3WjA1_/

https://www.instagram.com/p/BUp2jibjyhL/

https://www.instagram.com/p/BQ1a9k1jR9j/

 

https://www.instagram.com/p/BM8B65tDGfs/

https://www.instagram.com/p/BHnmIvRhqwF/

https://www.instagram.com/p/BGxw-QnjElV/

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.