Плодовите щампи – най-сладката тенденция това лято

Лятото носи обещанието за сочни плодове от местния пазар. Праскови и череши през юни, ягоди и сливи през юли, къпини и боровинки през август.

Така че може би просто сме в очакване на този сладък сезон, но в последно време се оказва, че има плодове, шарещи всеки елемент от копринени рокли до свещи за рожден ден. Откриваме череши, отпечатани на разрошен бански , грозде, бродирано върху свежи ленени салфетки, и портокали, вплетени в красив деним.

И така, с тази сочна тенденция, какъв по-добър начин да отпразнувате лятото, отколкото с напомняне за плодовете на сезона?

Тенденцията “Плодове” не напуска подиума няколко години подред. В различните колекции можете да намерите дрехи със скромни малки рисунки или пък изцяло покрити с плодове. Но трябва да знаете как правилно да ги подбирате и да ги носите, за да не изглеждате като възрастно дете. Например, големи отпечатъци визуално разширяват формата, така че бъдете внимателни с тях.

Не забравяйте, че дрехите с щампи с плодове обикновено изглеждат много ярки и самодостатъчни. Те трябва да се комбинират с прости аксесоари или много изчистени такива.

Ако не сте готови да облечете рокля, пълна с плодове, опитайте да започнете с малки аксесоари.

Обеци с череши перфектно допълват основната черна рокля. Можете да окачите малка украса на дамска чанта или да направите маникюр с плодови мотиви.

И така, вие какво мислите за плодовия принт?

Мода

Свързани Публикации