Последно сбогом с Принца на Кралицата

Негово Кралско Височество Принц Филип потегли към вечността

Кралското семейство изпрати баща, дядо и прадядо. Кралицата си каза последно сбогом със своя Принц.

Само 40 членове на Кралското семейство присъстваха на церемонията за погребението на Принц Филип. Дори премиерът Борис Джонсън не присъства на събитието, за да може на негово място да дойде член на кралското семейство.

Денят в Лондон бе слънчев и спокоен, а погребението, което е организирано отдавна от самия покоен принц, се проведе при строги мерки за сигурност и безопасност от гледна точка на пандемията.

Музика, перфектна хореография, изпипани до последния детайл – така Принц Филип пое по вечния си път, “обикаляйки” за последен път земите около замъка Уиндзор.

Гостите бяха в черно, но съвършено изглеждащи, както подобава да изпратиш кралска особа.


Принц Уилям и Принц Хари не вървяха един до друг за първи път. Те следваха неотлъчно баща си Чарлс, който вървеше зад автомобила с ковчега на Принц Филип.

Светът видя Кралицата съвсем сама на пейките в параклиса Свети Джордж, където очакваше съпруга си.


Великобритания и светът скърбят с Нейно Величество Кралица Елизабет II за нейния Принц.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации