Потвърдиха слуховете относно новите епизоди на Gossip Girl
Хитовият сериал Gossip Girl официално се завръща, за да ни зареди с нова доза лукс, красота и богата гама от емоции

Слуховете за новия Gossip Girl се носят от февруари, но чак сега се превръщат от съмнителни клюки във вълнуващи новини, предизвиквайки изключителна еуфория сред безбройните фенове на сериала.

Според източници, можем да очакваме поне 10 нови епизода, всеки от които с продължителност от един час. Те ще касаят съвсем нова група деца, като от HBO Max споделят, че този път Gossip Girl ще се “насочи към това колко много социалните медии и пейзажът на самия Ню Йорк – са се променили през последните години”.

Междувременно, това, да видим всичките си любими герои от сериала отново на едно място, минавайки през нова поредица от щури ситуации, несъмнено би било сбъдната мечта. За съжаление, обаче, все още не знаем нищо за актьорите в новия Gossip Girl и кои от познатите ни лица ще блеснат отново на екраните.

(Photo by Kevin Mazur/WireImage for The CW Network)

Не е ясно и кога ще можем да се доберем до новите епизоди, но със сигурност знаем, че няма да се случи преди пролетта на 2020 г., когато HBO Max (новата услуга за стрийминг на WarnerMedia) най-накрая ще стартира.

Макар информацията относно новия Gossip Girl все още да е оскъдна, вълнението от радостните новини несъмнено е огромно.

xoxo

Gossip Girl

Снимки: Instagram, Getty, GIPHY

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации