Продължение на „Сексът и градът“ ще проследи живота на жени на 50 и 60
Безбройните фенове на „Сексът и градът“ се сбогуваха с идеята за трети филм, но продължение на сериала можем да очакваме още този август. Предстои ни да разберем „Има ли още секс в града?“ след 50.

Оригиналната телевизионна поредица „Сексът и градът“ завладя малките екрани през 1998 и се задържа там до 2004 година. В него участваха актрисите Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall и Kristin Davis. Следвайки големия успех на шоуто, през 2008 първият едноименен филм стана факт, а две години по-късно и вторият. Сега авторът на „Сексът и градът“, Candice Bushnell, вдъхва нов живот на историята с продължението „Има ли още секс в града?“.

Новият роман на Bushnell, който очакваме през август, грабва вниманието на продуцентските компании Paramount Televisionи Anonymous Content, които решават да го преобразят в телвизионна поредица. Приятелства, секс, срещи, брак – и този път сериалът ще проследи личния живот на нюйоркчанки. За разлика от добре познатия ни сюжет обаче, в този главните героини ще са на възраст между 50 и 60.

„Преди не беше така. Навремето, да си над 50 означаваше, че започва пенсионирането – по-малко работа, повече време за хобитата, с приятелите си, които също се впускат в един по-спокоен, улегнал начин на живот. С други думи, от хората на тази възраст не се очакваше нищо друго освен да остаряват и напълняват. От тях не се очакваше да спортуват, да стартират нови бизнес приключения, да се преместят на ново място, да спят с непознати, и да започват всичко отначало. Но именно така изглежда животът на много от днешните 50- и 60-годишни жени и аз съм изключително развълнувана да отразя богатството и сложността на тяхната реалност на хартия а сега и по екраните.“

– Candice Bushnell

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации