Професионалистите зад неостаряващата кожа на J.Lo разкриват тайните й

Всички спрете това, което правите: Актуализация на грижата за кожата на Дженифър Лопес е тук.

Ако сте виждали снимки на звездата от Hustlers (която е минала 50!) без грим, тогава знаете, че е благословена в отдела по генетика. Но Лопес е споделяла стъпки от рутината си в миналото и нейните експерти вече официално предадоха някои нови мъдрости, които биха могли да ви издигнат на следващото ниво.

Най-добрата част? Техните съвети не са толкова сложни, колкото си мислите.

1. Бъдете последователни с рутината си.

Разбира се, чували сте това и преди, но сега дерматологът на J.Lo – Harold Lancer, ви казва да сте строги и последователни в рутината си, така че трябва да слушате. Уверете се, че имате точна програма за грижа за кожата, която следвате ежедневно, която трябва да включва основните продукти, от които се нуждае кожата ви, в допълнение към целевите продукти.

Естетикът на J.Lo, Луиз Дешан от Lancer Dermatology Group, добавя, че две от тези важни стъпки са ексфолирането и овлажняването. “Също така казвам на пациентите със суха кожа да добавят леко хидратиращо масло“, каза тя.

Гримьорът на Лопес – Мери Филипс каза преди време, че се кълне в масла за лице, за да постигне нейния блясък. Любимият й е такъв, който съдържа лавандулов естествен ботокс комплекс, масло от гроздови семки и синя лайка.

2. Включете три ключови съставки.

Д-р Lancer препоръчва мощно трио съставки, които, освен ако кожата ви не е чувствителна, трябва да разкриват завиден блясък, когато се използват последователно и внимателно: витамин С за намаляване на тъмните петна и хиперпигментация, гликолова киселина за ексфолиране на грубата кожа и хиалуронова киселина за хидратиране на кожата.

3. Разберете силата на храненето и упражненията.

Не е тайна, че Дженифър Лопес работи усилено за фигурата си, но това не е единствената причина тя да тренира и да се храни добре.

„Важно е да имате определена програма за упражнения, която да следвате, тъй като силният кръвен поток води до здрава кожа“, каза д-р Лансър.

„Наличието на добра програма за хранене оказва значително въздействие върху кожата, защото това, което влагате в тялото си, диктува как ще изглежда кожата ви отвън.“

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации