Първият епизод на „Като две капки вода“ с рекорден брой от 2.5 милиона зрители
Освен, че успешно ни разсмя и зареди с позитивни емоции, първият епизод от седми сезон на формата привлече и рекорден брой зрители.

Най-новият сезон на „Като две капки вода“ започна с над 2,5 милиона зрители пред малкия екран. Както съобщиха от NOVA, от 2014-та година насам това е най-високото постижение на старта на предаването.

Най-гледаното досега начало на шоуто бе изпълнено с впечатляващи изпълнения на известни български таланти. Първата за този сезон награда грабна младата поп икона Тита. С изключителни чар и артистичност, тя успешно се превъплъти в образа на Кристина Агилера, изпълняваща „Candyman“.

https://www.instagram.com/p/BuYhHWkAKdP/

В следващия епизод Тита ще влезе в ролята на вокалиста на Rainbow, а други образи, които очакваме да видим на сцената са тези на R Kelly, Backstreet Boys, Трамвай №5, ABBA, Софи Маринова, Алла Пугачова и Madonna.

https://www.instagram.com/p/BuUD5NoAVqC/

Снимки: Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации