Първи моменти на Duncan Laurence след победата в Евровизия 2019
Победителят в Евровизия 2019 Duncan Laurence, който представлява Холандия, бе посрещнат по незабравим начин на летището в Амстердам.

Хиляди холандци се бяха събрали, за да приветстват 25-годишния изпълнител у дома. Сред тях бе и неговата 82-годишна баба Кори, която сподели, че е изключително горда със своя внук и че всеки път, когато чуе песента му по радиото, се просълзява.

В събота Duncan Laurence си спечели титлата на победител в 64-тото издание на един от най-популярните музикални конкурси, който тази година се проведе в Тел Авив. Победата той си извоюва с блестящото изпълнение на песента „Arcade”, която малко след финала вече бе оглавила класациите на Spotify и iTunes в над 16 държави.

Веднага след победата си, Duncan Laurence обяви национално турне в Холандия, което се разпродаде за минути.

https://www.instagram.com/p/Bxt2rdmoKLz/

Това наложи и обявяването на допълнителни дати, а турнето му до края на годината ще мине и през редица европейски градове.

https://www.instagram.com/p/BxzS9wJotDX/

Преди да бъде представен от холандската телевизия като участника на страната на Евровизия, той е напълно непознат за местната аудитория. Всичко се обръща след представянето на песента му „Arcade“, която бързо набира популярност в цяла Европа и се превръща в основния фаворит за победа в Тел Авив.

https://www.instagram.com/p/Bxn7AynIWLG/

Представянето на Laurence на Евровизия бе съпроводено от невиждана еуфория в Холандия. Много сравняват Дънкан с българския представител от 2017-а Кристиан Костов. Самият Кристиан изрази подкрепата си за него в социалните медии преди финала.

https://www.instagram.com/p/Bxfw-rPIH9E/

Това е петата победа на Холандия на Евровизия. Предишната победа на страната е през далечната 1975, когато групата Teach-In печели с песента „Ding-a-dong“.

https://www.instagram.com/p/BxoC7PeIgDY/

Източник: signal.bg

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации