Първото Friendship Party в SASA Club тази сряда

За първи път в България ще можем да се забавляваме и да създаваме нови контакти по високотехнологичен начин! “Цветелина Зафирова Ейджънси” организира първото по рода си Friendship Party, а SASA Club са негови домакиниОстава само ден до първото социално събитие с вайбър на живо в SASA Club. Една забавна възможност за всички, които искат да се запознаят с нови приятели, да прекарат весело и да изпитат силата на своя телефонен чар. “Цветелина Зафирова Ейджънси” и SASA Club дава старт на една парти традиция, всяка сряда да е много забавно, социално, а гостите да си тръгнат с нови приятели. Как ще се случи това ли?

Освободете си вечерта на 27.02, за да се насладите на музика, страхотни напитки, вкусна храна и… нови приятели! SASA Club в хотел Маринела ще ви очаква, а единственото условие е да седнете на една от обозначените маси и да започнете чат с хората от останалите 15, с телефона, който ще намерите на масата си.

Най-хубавите истории започват в SASA Club на бутилка вино и на шега. Всеки поръчал бутилка вино от избрани марки, получава 2-ра подарък! Останалото е във вашите ръце… И във вашия телефон!

Вижте повече за събитието тук.

 

Събития

Свързани
Публикации