Ралито за суперавтомобили се завръща!
След кратка пауза поради епидемичните мерки, които бяха наложени по цял свят, Премиум Рали София – Свети Влас се завръща с първото си събитие за 2021г., което ще се проведе между 25-27 юни. Макар тази година Ралито да се простира само в границите на България, организаторите, с подкрепата на „Примекс“, са ни подготвили един вълнуващ маршрут и няколко изненади с международен привкус

Официалният старт на Сезон 2021 ще бъде даден на 26-ти юни, от Марина „Диневи“ в Свети Влас, където ще се присъединят екипажи от украинския клуб за суперавтомобили Odessa Super Cars Run. Заедно мощните автомобили ще се насочат към първите спортни етапи в Ралито: Драг и Италианско преследване. Част от участващите коли са тазгодишният „Талисман“ на Премиум Рали София – Свети Влас, а именно McLaren GT, предоставен от дългогодишния партньор Евролинк, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Ferrari 488 GTB, Porsche 992 Turbo S, Lamborghini Gallardo, Bentley Continental GT и още много други. Финишът на съботния ден ще е в любимия на всички град Пловдив с официална вечеря и парти.

На 27-ми юни, участниците ще преминат през последното изпитание в Сезон 2021 – „Тайни локации“, преди да финишират пред Катедралата „Св. Александър Невски“ в гр. София. Там организаторите обещават да е наистина зрелищно, тъй като се очаква да се видят над 150 суперавтомобили като Ferrari La Ferrari, Ferrari Enzo, Bugatti Chiron. Нямаме търпение да станем част от неделния ден, тъй като именно в София публиката ще може да се наслади на тези зверове, когато Премиум Рали София – Свети Влас се срещне с международния формат OneLife Rally. Финалът на Ралито, любезно подкрепено от Примекс  – Гуми и Сервиз, ще приключи с официална вечеря и парти в хотел „Маринела“, гр. София.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации