Руският модел Ирина Шейк на 34
За някои тя е бившата приятелка на Кристиано Роналдо, на други пък е позната като бившата съпруга на Брадли Купър, а на трети – като онзи безумно красив модел от кориците на списания като Vogue, Glamour, GQ и Harper’s Bazaar. В действителност обаче, повече от всичко, тя е една известна красавица, чийто път към успеха не е бил чак толкова лесен

https://www.instagram.com/p/BQntJhFBOS4/

Макар по нищо да не й личи, днес Ирина Шейк става на 34. Започвайки от семейство без възможности, израствайки с подигравки от съучениците й заради слабата й фигура, през годините Шейк е успяла да постигне много и да се сдобие със завидна популярност.

https://www.instagram.com/p/B2obx6_nWYq/

Днес тя може да похвали с участието си в голям филм, музикално видео на популярен изпълнител, редица рекламни капании на луксозни модни къщи, множество престижни дефилета, фотосесии за световни списания и благотворителни каузи. От сравнително скоро тя се радва и на собствена дъщеричка – малката Лиа де Сейн.

https://www.instagram.com/p/Bx7lE3GnSGj/

Благодарение на многобройните й интервюта през годините, до някаква степен сме имали възможност да я опознаем и смеем да твърдим, че зад ослепителната външност се крие и вътрешна красота.

https://www.instagram.com/p/B0y3c8sHV-k/

Макар да е модел на бельо, според Шейк, това да си секси не е въпрос на провокативно облекло, а “на характер, на това как се движиш, как говориш”.

https://www.instagram.com/p/B2Ihleqn9pp/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации