Световна и българска мода на първия Summer Fashion Weekend
Модни брандове от цял свят и световни марки ще презентират летните си и есенни колекции на Марина Диневи

От 15 до 17 август Марина Диневи се превръща в моден подиум за три фешън вечери, които ще потопят гостите в света на модата.

Организаторите от българската модна телевизия Code Fashion TV и Dinevi Group разкриха и първите брандове, които ще вземат участие в Summer Fashion Weekend. Marvin Nonis пристига директно от Великобритания, за да потопи дамите в очарованието на своите нежни и стилни модели. Той ще покаже три колекция за всяка от вечерите. За по-екстравагантните гости на сцената ще се качат и INSIDE US, както винаги с нетрадиционни и провокативни модели.

За да разгорещят още повече страстите My lingerie by Provoke – представители на едни от най-луксозните световни брандове за бельо и бански костюми в света, ще представят тенденциите за лятото. Продължавайки с плажна вълна на подиума ще видите и SENA Design. Брандът е с главен дизайнер Ася Димитрова, а талантливата българка и нейният бранд са познати из цяла Европа с атрактивните си плажни облекла в актуални за сезона цветове.

Всеки знае че, аутфита е нищо без подходящите аксесоари, именно затова изключително популярните тюрбани на Sevi by Sevdalina D. ще ви покажат най-модерното за този сезон.

Модният бранд ANTONY LANGOUNTIN ще представи модна линия за сезон Лято 2020, в актуални цветове, атрактивни кройки и иновативен дизайн.

Моделите, които ще дефилират са модна агенция Ivet Fashion, a за техния безупречен грим ще се погрижат гримьорите на Guerlain.

Освен зашеметяващи модни ревюта, блясък, стил и класа, всички гости на Summer Fashion Weekend ги очакват избухващи афтър партита и много изненади от организаторите.

Следете актуална информация за събитието на:

www.summerfashionweekend.com

instagram.com/summerfashionweekend_

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации