Секс, море и едно мохито, моля
Или 5 неща, които да правим, докато морето се изсипва от небето


Дали си фен на бе ге черноморието или пък ония скапаняци ти прецакаха почивката в Гърция с тия ПСР-и, то в момента си някъде на изток от столицата и морските вълни галят босите ти крачета.
Обаче понеже не е достатъчно да трябва да ядеш сочна праскова с маска под брадичката, ами то взе че и заваля…
Щеш не щеш ще трябва да прекараш няколко часа в квартирата/хотела и да чакаш времето отново да е подходящо за мохито на някой бийч бар.И като казахме бийч бар, това е номер едно предложение:
Да си махнеш главата като руснак в отпуска
Българската морска ивица предлага стотици яки барчета със сламен покрив и барман, готов да изпълни желанията ти. Пак ще гледаш морето, ама на сухо с мохито в ръка и сторита на дъждовни капки по пясъка.
Градът
Или селото, зависи къде си. Повечето морски курорти не са се променили особено от 90-те насам. Можеш да хапнеш захарен памук под черното небе, да постреляш на стрелбище със съмнително оръжие и да спечелиш плюшена играчка за любимата – а самата играчка е почти на нейната възраст и е обиколила всички панаири и събори в страната. С история е.
Табла или настолна игра
Вашите не са имали бийч барове и интернет, забавлявали са се ретро с табла и зарчета. Ако сте се сетили с компанията и сте се запасили с карти/диксит/монополи или каквото там играят днес милениялите, сега е моментът да се насладите на малко благоприличен хазарт. Може пък и да спечелиш дребни за още едно мохито.
Разходка
Един чадър за по-романтично или пък дъждобран за най-подготвените, можете да се разходите из града, който в други случаи пресичате само еднопосочно – към плажа! Гледки, морски вълни с ръста на петокласник, черно небе и държане на ръце. Може пък да откриете някое тайно романтично местенце, на което да се усамотите с половинката.
Секс бе, секс
Спане до късно, омачкани чаршафи и малко гушкане, за тези които си падат по тия работи. От толкова събиране на тен и литри мохито, понякога не остава време за един обикновен, първобитен, качествен секс, който ще те накара да се усмихнеш, ако ще и навън да се скъсва да вали
А и както знаем лошото време на морето продължава точно колкото да си изпиеш питието, така че каквото и да решите да правите, облечете банските, защото слънцето ни чака зад облаците.
Снимки: Unsplash.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации