Стартира гласуването за Code Fashion Awards 2019
От 1-ви до 25-ти ноември 2019 всеки от вас може да даде своя глас и да допринесе за избора на следващите носители на статуетките

След бляскавата първа церемония през 2018-та Code Fashion Awards се завръщат с още по-вълнуващо второ издание.

На 28 ноември 2019, зала Sofia Grand на хотел Маринела ще събере на едно място ВИП гости, представители на българския бизнес и моден елит, дизайнери, модели, инфлуенсъри и блогъри. Облечени според традиционния дрескод на събитието – Black & Diamonds, всички те ще се насладят на незабравимо шоу и ще научат кои са новите притежатели на бляскавите статуетки на Code Fashion Awards.

През изминалите месеци, редакторският екип на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV подготви своите номинации. Те са разпределени в над 20 категории и се базират на проучване на модните събития, активностите в социалните медии, участията в модни форуми, рекламни и социални кампании и успехите и постиженията на номинираните през 2019-та.

След като официално бяха обявени имената на номинираните, от днес е активно и гласуването, а вотът е изцяло във вашите ръце. Можете да допринесете за избирането на тазгодишните победители в различните категории като дадете своя глас:

Гласувай сега

В Категория ГЛАСУВАНЕ в официалния сайт на събитието – www.codefashionawards.bg са публикувани в топ 5 онлайн формата за гласуване. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично. Гласуването стартира на 01.11.2019 и ще приключи на 25.11.2019

https://www.instagram.com/p/B4Pxph6pWPc/

След по-малко от месец ще разберем кои са тазгодишните носители на авторската статуетка на Code Fashion Awards и победителите сред българските дизйанери, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, блогъри и влогъри, trendsetter-и и инфлуенсъри за 2019-та година. Очакват ни модни ревюта, приятна музика, елегантна атмосфера, атрактивно шоу и богата гама от хубави емоции.

Като водещи, на сцената ще се качат Елица Стойчева и Златина Иванова, които през изминалата година покориха и сцената на Sofia Fashion Week и Summer Fashion Weekend. С широки усмивки и красиви тоалети, те ще потопят гостите на събитието в света на модата и блясъка.

https://www.instagram.com/p/B4R6WAVp0QT/

Макар мероприятието да е само с покоани, всички ще имат възможност да се потопят в неговия блясък на 01.12.2019 от 20.00 часа, когато цялата церемония ще бъде излъчена ексклузивно в ефира на Code Fashion TV.

Единствената модна и лайфстайл телевизия на България има национално покритие и е достъпна в мрежата на Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsatcom Fusion, Neterra TV и още над 60 кабелни оператора в мрежата на Виора Интерактив и Вържин груп др. Каналът може да следите и онлайн, 24/7 в сайта на медията:

tv.codefashion.bg

Междувременно, за да не пропуснете нито един детайл от интересното събитие, доверете се на официалните профили в Instagram и Facebook и на официалния сайт на Code Fashion Awards.

Посетете и галерията на наградите, за да се насладите на блясъка от Code Fashion Awards 2018.

Снимки архив 2018: Иван Йорданов и Хайлайф, Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации