Стилна и луксозна, тази тенис маса струва $26,000
Обичате тенис на маса? Не сте единствени. Днес, обаче, ви представяме Impatia Lungolinea premium gold edition– тенис масата, която превръща този спорт от приятно занимание в луксозно изкушение

https://www.instagram.com/p/BwWzy42lnIu/

С интересните си дизайни, които преплитат модерното и класическото, италианската компания Impatia изцяло ще промени представите ви за игрални маси. Всяко тяхно творение е изпипано до съвършенство и излъчва несравними стил и лукс.

Едно от най-новите попълнения към тяхната богата гама от продукти е тенис масата Lungolinea premium gold edition, дело на Adriano Design. За разлика от обикновената маса за тенис, тази е направена от кристал и включва полиран метал, хромирани детайли и ръчно направени свързващи елементи от 24-каратово злато.

https://www.instagram.com/p/BvO-FdNlwzn/

Екстравагантната маса е с размери 274 x152,5 x76 см, тежи 250кг и върви в комплект с четири професионални ракети, шест професионални топки и една мрежа от алкантара.

 

www.impatia.com

Всяка част от игралната маса е изработена с изключителна прецизност, която гарантира за нейните качество и издръжливост. Изпипана до последния детайл, тя е не просто стилна придобивка, но и добра инвестиция за заможните любители на този спорт.

www.impatia.com

www.impatia.com

Това луксозно произведение на изкуството струва около $26,000 и ви очаква на www.impatia.com, заедно с още впечатляващи разновидности на този дизайн.

  Снимки: Instagramwww.impatia.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации