Тази луда, луда Met Gala 2021
По необичайно време – 13 септември, Metropolitan Museum of Art събра най-великите фенове на модата

Едва ли има година, в която Met Gala да е разочаровала феновете на модата. В цялата си история от 1948 година насам, червеният килим на Met Gala се превръща в най-бляскавия кетуолк за звезди от цял свят и всички индустрии.

Холивудски актьори, певци, модели, дизайнери се събират за една нощ, за която се говори цяла година.

След като през 2020 Met Gala бе отменена заради covid, тази година, на 13 септември, музеят за изкуство проведе дългоочакваната си “вечеринка”.

Америка: Лексикон на Модата – това е темата, която всяка звезда по света разбира по своему. Величието на американската модна индустрия е на фокус и макар някои да бяха избрали европейски дизайнери, всичко премина под прочита на американската мода.

А тоалетите? Не знаем от къде да започнем…

Ким Кардашян бе облечена в Balenciaga и Демна Гвасалия, но се говори, че моделът е създаден от Кание Уест, с когото са в развод, но поддържат особени отношения.

Lil Nas X продължава серията си от шеметни визии, които стартира още на червения килим на VMA преди броени дни. Versace определено му отива, в пълния му блясък ала златен железен човек. Вероятно вдъхновен от Lady Gaga и предишните ѝ модни превъплъщения на събитието, той “сваляше” аутфит след аутфит.

Тимъти Шаламе бе облечен в едновременно стилен и екстравагантен костюм от Haider Ackerman (определено е любимец на бранда), в съчетание с най-американския кец в историята – Converse.

 Billie Eilish пресъздаде харисмата на Мерилин Монро в Oscar de la Renta. Младата певица не спира да впечатлява с хамелеоновия си стил.

Rihanna и A$AP Rocky пристигнаха последни с визия, достойна да бъде перлата в короната на събитието. Тя в Balenciaga от Демна Гвасалия, той в ERL.

Ирина Шайк пристигна в компанията на Джереми Скот, облчени в Moschino и типичното за бранда цветно настроение.

Серена Уилямс бе заложила на Gucci, а Grimes на Iris van Herpen и визия извън пределите на земния свят.

Имаше арт, но имаше и чист сексапил. Не толкова смелите, най-вече топ модели, бяха заложили на чиста проба елегантен стил, без да преминават границите на въображението.

Джиджи Хадид в Prada и в компанията на BFF Кендъл Дженър в Givenchy.

Емили Ратайковски бе в страстно червено и пера от Vera Wang.

Хайли Бийбър държеше за ръка съпруга си и бе заложила на Saint Laurent в класическо черно.

Меган Фокс се появи с бретон и червена рокля от Dundas.

Дъщерята на Ана Уинтур – Бий Карозини се появи бременна с първото си дете в шеметна зелена рокля от Valentino, а самата Ана бе заложила на Oscar de la Renta.

И какво ли още не…

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации