Тайната на хубавия живот от Опра Уинфри
Обявена за една от най-влиятелните жени в света, американската тв водеща е еталон за добър начин на живот. Но какви са правилата, според които живее Опра?

Ключът е в баланса

“Мога да ям всичко, което искам; Просто не мога да го ям едновременно” – обясни Уинфри по време на интервю. „Каква е философията на живота: можете да имате всичко. Не можеш да го имаш едновременно, обаче. ”

Водете се по свои собствени стандарти за красота

“За мен са изминали дните, в които искам да бъда слаба, за да се впиша в нещо друго, освен в най-добрия ми живот и най-доброто си аз”, каза тя, след като е отслабнала, използвайки Weight Watchers, на които тя е говорител и инвеститор.

Винаги отделяйте време за себе си

“Давам си здравословна доза спокойно време поне веднъж (и когато съм на ръба, два пъти) на ден”, обяви тя в пост на своя уебсайт, посветена на силата на Трансценденталната медитация. – 20 минути сутринта, 20 – вечерта.

Бъдете благодарни от момента, в който се събудите

“Никога не съм пускала аларма, не вярвам в тях”, разкрива тя в разказ за ежедневието си. “Те са  като “тревога”! Залагам числа в ума си и се събуждам преди тях, обикновено между 6:02 и 6:20, защото кучетата са обучени да излизат по това време. Първата ми мисъл сутрин е: – О, жива съм. Благодаря ти!’ ”

Живейте само в настоящето

“Дишай. Отпусни се. И си напомни, че този момент е единственият, който знаеш, че имаш със сигурност ”, каза тя, говорейки за тайните на успеха и щастието.

Информция: Vogue

Снимка: Photographed by Annie Leibovitz, Vogue, September 2017

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации