Тенденции в красотата Пролет/Лято 2019

Навън времето е далеч от лятно, но е и времето, в което да си сверим часовниците в бюти зоната на приближаващите топли сезони

Модните дефилета отдавна не диктуват тенеденциите само в дрехите. Аксесоарите, гримът и прическите слизат директно от catwalk-а и си намират удобно местенце в нашето ежедневие. Хубавото на новия сезон е, че натуралния външен вид отново ще е на мода. Това е една тенденция, която отдавна властва в цял свят и е крайно време да се наложи и у нас. Не мислите ли?

От класически червени устни като на французойка, до пънкарски къси бретони и новият цвят на Pnatone в косите, ето, според модната Билбия Vogue, кои ще са тенденциите, които ще носим (и обичаме) през Пролет/Лято 2019-та:

Лице, докоснато от слънцето – постлетен загар на кожата и небрежна прическа:

Блясък, блясък, блясък – брокатът, блестящите и металическите нюанси отново си остават основна тенденция. Дали ще покриете с тях очите си или устните си – няма да сбъркате: 

Бейби бретон, който сякаш си си отрязал сам – него оставяме на най-смелите:

Графично котешко око – или как да се развихрим, за да имаме най-причудливата очна линия в света:

Pantone в косите – или как розовото и неговите (ако е възможно) естествени нюанси, рижавото и бледо оранжевото ще “греят” в косата:

Чиста кожа – имаме предвид абсолютно чиста. Не грим-без-грим, а никакъв грим. Ставате сутринта, измивате си лицето и излизате – това е!

Романтика – бледорозови или бледочервени устни, сякаш досега сте се целували страстно, естествени гъсти вежди и малко спирала, върху леко извити мигли:

Диадеми и ленти за коса – връщаме се в ученическите години, но този път аксесоарите за коса, носят инициалите на световни топ брандове:

Смела по френски с червено червило – една дума – Класика:

Гъсти вежди и дълги мигли – по възможност естествени:

Снимки визии и инфо: www.vogue.co.uk

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.