Тита представи новия си албум в дизайн на Евгения Борисова
По изключително вълнуващ и атрактивен начин, Тита представи първия си самостоятелен албум “Аз съм Тита”

На представянето на “Аз съм Тита” младата изпълнителка впечатли с няколко ослепителни визии, а един определен дизайн, дело на успешния български дизайнер Евгения Борисова, умело грабна вниманието ни.

https://www.instagram.com/p/B7JJdXkB8QK/

Бодито, което сияе с блясъка на милиони диаманти, изпъква с актуалния за сезона обем в раменете и с дълги бели ресни, които красиво подчертават всяко движение на Тита.

https://www.facebook.com/EvgeniyaBorisovaHauteCouture/photos/a.359296958082310/453950968616908/?type=3&theater

Ето какво написа самата дизайнерка във Фейсбук:

“Представянето на албума на един от най-добрите млади изпълнители в България. Успех @hrisistar! Не изневерявай на себе си. Смело върви напред и покорявай върхове. Бъди онзи артист, който има безброй роли и лица, но едно истинско аз! Дори да нямах възможност да дойда на концерт-промоцията на албума, съм сигурна, че си била блестяща и незабравима. Радвам се, че работим заедно и очаквам бъдещите ни проекти да са още по- впечатляващи!!! Прекрасна си!”

https://www.facebook.com/EvgeniyaBorisovaHauteCouture/photos/pcb.453951005283571/453950945283577/?type=3&theater

По изключително вълнуващ и атрактивен начин, Тита представи първия си самостоятелен албум “Аз съм Тита”. Той съдържа 10 нови песни, създадени под ръководството на музикалния продуцент Любо Киров, които изцяло променят представите ни за младата изпълнителка.

“Исках да отворя нова, различна страница в моя живот и в моя път като артист. Искаше ми се хората да ме опознаят малко повече, защото чрез образа Тита не можаха да се докоснат чак толкова. По-скоро познаваха само антилопата. Иска ми се хората да опознаят повече Хриси”, споделя Тита.

https://www.instagram.com/p/B7JJlEThPkQ/

На сцената в столичния клуб, Тита бе придружена от балет “Нова” и блесна в цели шест ефектни тоалета.

За да я подкрепят, на събитието присъстваха родителите й, Любо Киров, Криско, Саня Армутлиева, Велизар Соколов-Заки, Павел, Михаела Маринова, Дивна, Папи Ханс, Илиян Любомиров и разбира се, нейни верни почитатели.

https://www.instagram.com/p/B7QHdjSj-6a/

По време на представянето на албума, гостите на събитието имаха удоволствието да се насладят и на документално видео с кадри от детството й и лични разкази за живота й.

„Това за мен е сериозна крачка. Много се притеснявах. Аз малко или много не мога да се скрия от чуждите погледи и хорските приказки, за това съм решила да оставя личния си живот малко по-скрит. Но като съм тръгнала да показвам себе си, реших,че това е перфектният момент да го направя”, разказва още певицата.

Снимки: Facebook, Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации