Токио със свой собствен тематичен Bubble Tea парк
Микс от чай, прясно мляко, захар и черни топчета тапиока – съвършено съчетание между приятна течност и лек десерт, а вече и вдъхновение за тематичен парк. Това е Bubble Tea.

Чаят с балончета или „Bubble Tea“ е любима напитка на голяма част от азиатците, а вече и на много хора от различни части на света. Страната, която е най-обсебена от интересното питие, обаче, е Япония. Доказателство за това е и най-новото бижу на Токио – тематичният Bubble Tea парк.

Снимка: luxurylaunches.com

Така нареченият ‘Tapioca Land’ е единствен по рода си парк, който ще отвори врати за лимитирано време в Harajuku, Токио. Тематичната атракция ще се намира в новопостроената зона за шопинг, напречена “jing”.

Снимка: luxurylaunches.com

Вълнуващ и атрактивен, ‘Tapioca Land’ се очаква да бъде същински рай и сбъдната мечта за любителите на чая с балончета. Освен множество разновидности на Bubble Tea и храни с тапиока, паркът ще включва и специални атракции като кабини за снимки, в които посетителите ще могат да запечатат щастливия момент.

Снимка: luxurylaunches.com

‘Tapioca Land’ ще бъде отворен от 13 август до 16 септември, като са предоставени само 1000 билета за предварителна продажба, всеки от които на стойност от 1000 йени /около 16.21 лева/.

Ако и вие обичате чая с балончета, колкото японците, не му мислете, а се отправете към ‘Tapioca Land’.

Снимки и информация: luxurylaunches.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации