Топ моделите на „Ивет Фешън” дефилират на Summer Fashion Weekend
От 15 до 17 август Марина Диневи се превръща в моден подиум

Организаторите на Summer Fashion Weekend – българската модна телевизия Code Fashion TV и Dinevi Group, ще докажат, че топ дестинацията има възможността да направи модни събития по модела на Ница, Сен Тропе и Монако.

Български и световни марки и дизайнери се събират за един дълъг моден уикенд в Свети Влас, за да покажат най-горещите летни трендове, а моделите на модна агенция „Ивет Фешън” ще дефилират на ревютата.

Доказателство за професионалната работа на „Ивет Фешън” е фактът, че от години са предпочитан партньор за едни от най-успешните чуждестранни агенции доказали се във времето. Част от тях са “ELITE”, “FORD”, “WOMEN”, “NEXT”, “IMG”, “WHY NOT”, “FASHION” , както и много други. Следвайки идеята да откриват нови, запомнящи се лица, които да бъдат успешни не само на българския пазар, но и в световен мащаб, „Ивет Фешън” привличат вниманието на скаути от всички модни столици.  Неслучайно моделите на агенцията красят страниците на библиите в света модата, а именно VOGUE, Harper’s Bazaar, Amica, ELLE и други. Едни от най-познатите имена на Ивет Фешън са Нора Шопова, Деси Савова, Екатерина Куцарева, Милица Борисова, Белослава Хинова.

Кои брандове и дизайнери ще се качат на подиума на Summer Fashion Weekend, какво ще се случи през трите дни на събитието и как да бъдете част от него следете нa:

Сайта на събитието

Facebook и Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации