Трейлърът на новия игрален „Аладин“ се сблъска с неочакван негативизъм
Дългоочакваните кадри от новия игрален филм „Аладин“ са вече факт. Интернет обществото, обаче, не е очаровано.

Почти 30 години след появата на оригиналния „Аладин“, Disney разработват нова игрална адаптация на прочутата анимация. За направата на филма е осигурен добре подбран екип от актьори, който включва Will Smith в образа на Джини, Mena Massoud в ролята на Аладин, Naomi Scott като принцеса Жасмин, Marwan Kenzari, играещ Джафар и други.

https://www.instagram.com/p/BrkpOEWHqp3/

Премиерата на филма се очаква в края на месец май, а междувременно, за всички нетърпеливи зрители бяха пуснати първите по-разкриващи кадри. Трейлърът бе публикуван по време на 61-вите награди Грами и за по-малко от 24 часа събра неочакван брой негативни реакции.

Първоначалните притеснения на всички относно тази игрална адаптация бяха относно цвета на Джина – роля поверена на Will Smith. След като се разбра, че всичко ще е автентично и Джинът ще бъде син, както би трябвало, феновете се успокоиха. Но ето че още с първите официални кадри от филма, образът на Джина отново предизвика буря в социалните медии.

Много хора намират вида на актьора Will Smith като Джина за притеснително странен. Едни коментираха непропорционалността между главата и тялото. Други споделиха, че просто изглежда плашещо. А трети заявиха, че според тях, това е деградация спрямо първоначалния образ от анимацията. Обликът на Джафар също бе гледан под лупа и определен като не достатъчно страшен.

https://www.instagram.com/p/BtvWtOQlXmZ/

Вече дълги години Disney създават високо ценени филми и вярваме, че въпреки първоначалната неприязън на феновете, игралният „Аладин“ също е един от тях. И тъй като един, дори два трейлъра не са достатъчни, ще се наложи да изчакаме до края на месец май за кино премиерата на филма, за да разберем дали е така.

Междувременно, не пропускайте да видите някои от кадрите и образите във филма още сега.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации