Търси се човек, който да тества луксозни яхти срещу £1000 на седмица
Обичаш лукса и плаването? Искаш да обиколиш света? Може и да сме се натъкнали на твоята професия-мечта…

С всяка изминала година виждаме как гамата от професии става все по-пъстра и богата. В днешно време може да ни се плаща да гушкаме панди, да се редим на опашки, да тестваме храна за домашни любимци, да спим в името на науката, да натъпкваме хората в натовареното метро и какво ли още не… Днес, обаче, ви представяме една нова позиция, която е същинска мечта за някои от нас, защото включва пребиваване на луксозни яхти из цял свят.

Както разбрахме от обява, публикувана на hushhush.com, луксозна компания търси човек, който да разглежда и оценя яхти в рамките на една седмица. Възнаграждението е по £1000 на яхта, а задълженията включват тестването на всяко едно нещо /контакти, врати, легла, душове, кранчета…/ и изготвяне на описателен доклад, в който да се изтъкнат всички наблюдения и впечатления.

Заемането на тази длъжност, носи със себе си пътуване из интересни места, безплатен престой на луксозни яхти и щедра заплата, която може да достигне цели £50 000 на година.

За целта, обаче, от лицето се изисква да е трудолюбива, прилежна и надеждна личност, както и да е на разположение винаги, когато потрябва.Също така, тестващият яхти трябва да има око за детайлите и нужните умения да изготви качествен доклад, а опит с яхти никога не е излишен.

Чрез възлагането на подобна работя, компанията цели да се увери в безупречността на предлаганите услуги и поддържането на максимално високи стандарти, които да покрият очакванията и изискванията на заможните им клиенти.

И изведнъж “да обичаш работата си” придобива изцяло нов смисъл….

Снимки: Unsplash

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации