Успешният инфлуенсър Aimee Song с дебютна колекция
Aimee Song, която стои зад успешния и популярен блог Song of Style и е един от първите инфлуенсъри в обкръжението на Revolve, след броени дни ще зарадва своите над пет милиона почитатели със собствена колекция облекла.

https://www.instagram.com/p/Bw8jyCBHyu8/

Aimee Song е един от малкото хора, които са успели не просто да се превърнат от блогър-любител в мега-инфлуенсър, но и да трансформират своята интернет популярност в успешен бизнес. Доказателство за това е и нейната най-първа колекция, осъществена чрез партньорството й с Revolve, която несъмнено изкачва кариерата на  Song на следващото ниво.

С неприкрито вълнение, Aimee Song съобщи радостните новини в своя личен Instagram профил. На поста виждаме и очарователен комплект в нежно жълто, който се предполага, че е част от предстоящата колекция.

„Не мога да пазя тайната повече. Официално е тук: началото на бранда @songofstyle. Мечтала съм си за това от години. Има причина за това, че ми отне толкова дълго време, за да пусна мой собствен лейбъл. Исках да го направя правилно и знаех, че за целта имам нужда от правилните партньори и екип, за да го направя специално, практично и достъпно за всички вас.“

https://www.instagram.com/p/Bw4eup9nHNB/?utm_source=ig_embed

Колекцията Song of Style x Revolve, включваща 50 артикула, ще дебютира на 13-ти май. Дизайните са вдъхновени от Samantha Jonesот от Сексът и градът, принцеса Даяна, Amal Clooney и Meghan Markle.

https://www.instagram.com/p/BwljwQlHOmP/?utm_source=ig_embed

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации