Цвети Радойчева ще участва тази година в BG Music Festival
Красавицата и още 19 изпълнители ще се борят за награди в третото издание  на BG Music Festival и на 7 и 8 юли Летен театър Сандански ще събере едни от най-големите музикални звезди на България

Общо 20 песни от общо кандидатствалите 154 бр.ще  премерят сили за победа в най- успешния фестивал за нова авторска музика.В тазгодишното издание ще се конкурират в 3 категории поп, рок, хип-хоп и R&B.Първите награди ще бъдат определени на база оценката на фестивалното жури , като ще бъдат раздадени и останалите специални награди-на участниците, на журналистическото жури , на телевизионния зрител, на публиката в Летен театър Сандански и на кмета на община Сандански. Директор на BG Music Festival e Денис Касъмов .

Поп певицата е сред популярните имена на българската сцена , която тази година ще се състезава в категория поп с най- новата си авторска песен “Изчезни”. Парчето е по музика на талантливата изпълнителка , по текст на великия текстописец Петър Москов и аранжимент на Алекс Нушев.

Цвети Радойчева отново залага на мелодична поп песен с хитово звучене и текст на социална тематика.”Изчезни” е посветена на жените пострадали от домашно насилие. Именно с нея, Цвети завладя сцените на едни от най- големите светски събития и  конкурси за красота в последно време като Мис София, Мистър София, Бала на Жълтата Роза в София ( Zonta Club) , Национални медицински и журналистически награди и 13- ти Рожден Ден на ПР Вип Комюникейшън и песента стана любима на меломаните и нейните почитатели.

А съвсем скора харизматичната певица ще снима и тематичен видеоклип към сингъла “Изчезни “, в който Цвети ще си партнира в актьорска игра с известен наш артист

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации