Червен килим от световна величина: Code Fashion Awards 2021

Модната телевизия Code Fashion TV отличава модния елит на България с постиженията им за 2020

Модни списания, дизайнери в различни категории, модни фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели и инфлуенсъри ще бъдат част от бляскавата церемония на Code Fashion Awards 2021.
Дрес кодът на събитието тази година е “Без лимит за вашето въображение”. Червеният килим се очаква да бъде невиждано бляскав и атрактивен, а всички почитатели на модата ще могат да развихрят  модните си фантазии или да се доверят на български или световни дизайнери , за да бъдат с атрактивни визиите за ивента.
Организаторите от Code Fashion TV са подготвили и специална изненада – 10 от гостите ще бъдат отличени със специална награда – още същата вечер 10 от най-зашеметяващите визии на червения килим ще получат бляскава статуетка за избора си на аутфит и за дизайнера, който я е създал. Гостите ще бъдат посрещнати  на червения килим от лицата на медията Елица Стойчева и Златина Иванова, които ще разберат на кои модни дизайнери или марки са се доверили за вечерта.
Стотиците гости, сред които модният и бизнес елит на страната, ще се насладят и на изключителната атмосфера в градината на зала EFE хотел Маринела, защото за първи път събитието ще се проведе под открито небе. Водещи на събитието са любимото звездно семейство – Александра и Даниел Петканови.
За първа година и цялата сума от всички продадени куверти за Code Fashion Awards 2021, ще бъде разделена по равно между две благотворителни каузи – “Искам бебе”  на Радина Велчева и каузата ” За децата на героите в бяло” на тв и радио водещия Ники Кънчев.
Тази година събитието е подкрепено с генералното партньорство на  Vivacom, както и от  British American Tobacco, CAJ Prosecco, Christian of Roma, Mi Amante, кафе Spetema, Red Bull, White Water и други.
Вече може да закупите ВИП куверти, като се обадите на + 359 879 444 412 /  всеки делничен ден от 11.00 до 19.00 ч / . На събитието не се допускат лица под 18 години, дори и с придружител, местата са ограничени.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.