Шарън Стоун – кралицата на Кан пристигна!

Шарън Стоун се появи във френската Ривиера в сряда вечерта, залагайки на разкошна визия и нареждайки се на челни позиции за най-добре облечения гост на целия фестивал, а не само вечерта.

Звездата от „Първичен инстинкт“ присъства на премиерата на „The Story of My Wife“ в едно истинско творение на Dolce & Gabbana. Роклята без рамене, която се стелеше на воали от небесносин тюл, беше украсена с разнообразни по форма и цвят цветя, придавайки й вид на принцеса от Дисни, слязла от екрана.

Що се отнася до модата, Шарън Стоун със сигурност знае как да направи изявление. 63-годишната актриса напълно открадна шоуто в зашеметяващата си рокля.

От това са направени мечтите“, 63-годишната Стоун сложи като надпис на нейна снимка на червения килим, която публикува в Instagram.

Роклята от тюл, която включваше драматични ръкави през раменете и дълъг шлейф, беше изцяло покрита с ярки и цветни цветя. Шарън свеждаше аксесоарите си до минимум и заложи само на чифт двуцветни висящи обеци. Тя добави остър обрат с шип нагоре.

Годишното кинематографично тържество, което продължава до събота, всяка нощ показва изключително бляскави червени килими, откакто започна на 6 юли.

Мода

Свързани Публикации